En spirituel tilgang

Det der lige nu synes uoverkommeligt kan være et skridt på vejen til der,
hvor du dybest set ønsker at være.


EN SPIRITUEL TILGANG

Ønsker du hjælp fra en psykolog som også har en spirituel tilgang til livet?  

Alle mennesker har mulighed for at få hjælp fra “noget højere” som er kærligt, vedholdende og støttende - vi skal ikke klare alting selv - med vores såkaldte ”jeg”.  Der er noget der er større end os selv, som vi kan læne os ind i, og få hjælp fra.  

Det spirituelle har mange navne - Kærlighed, det åndelige, det guddommelige, Gud, Moder Natur, Kristus, Universet, Ren bevidsthed, en højere intelligens, eller blot “Det der er større end os selv”. 

Når vi inviterer “noget højere” med ind i vores liv - bringer vi lys ind i det mørke der måtte være af angst, frygt, mindreværd, dyb smerte m.m. 

"Der er noget der er større end os selv, som vi kan læne os ind i, og få hjælp fra. "


Det der lige nu synes uoverkommeligt kan være et skridt på vejen til der, hvor du dybest set ønsker at være. Forsoning med det uafvendelige kan blive en åbning.

I samtaler og terapi kan vi invitere “noget højere” med ind i forløbet - ved at bede om denne tilstedeværelse mens vi arbejder med dine udfordringer og ønsker.
I slutningen af samtalen vender vi igen opmærksomheden mod “det større”, fx i en healingsmeditation, anden meditation eller lille bøn som formuleres inde i en selv.
Det er min erfaring - at når vi slipper og giver plads til at noget større må tage del i vores liv, så løfter det den svære proces, som det er at gå igennem fx sygdom, sorg, stress, skilsmisse, kontakt til tidligere traumer o.a. Det bringer os i kontakt med vores dybere potentiale og muligheder.

Læs mere om de spirituelle lærere og traditioner som jeg har lært af.

Priser

Kontakt

Min personlige vej

ADRESSE

Fæstibakke 7, 8680 Ry

SKRIV TIL

mail@benderiis.dk

RING PÅ

30 24 50 38

Medlem af Dansk Psykolog Forening  -  CVR. NR. 32 24 71 64